GOGO Liikuntakeskuksen jäsenyyden sopimusehdot 4.10.2023

JÄSENEHDOT:

Tämä jäsensopimus tehdään GOGO Liikuntakeskus Oy:n (jäljempänä GOGO) ja allekirjoittaneen henkilön (jäsenen) kesken.

Kuukausijäsenyys

 1. Uudet jäsenet saavat 100 % tyytyväisyystakuun 10 päiväksi. Verkkokaupan kautta liityttäessä tyytyväisyystakuu on 14 päivää. Tyytyväisyystakuu lasketaan jäseneksi liittymispäivästä eteenpäin.
 2. Jäsenyys hyväksytään, kun sovittu liittymismaksu, kuluvan kuun ja seuraavan kokonaisen kalenterikuukauden harjoittelumaksut on suoritettu sekä e-laskusopimus tulevien kuukausimaksujen veloittamiseksi on tehty. Vastuu e-laskusopimuksen tekemisestä ja vastaanottamisesta on jäsenellä.
 3. Jäsenen kuukausimaksu veloitetaan jäsenen ilmoittamalta tililtä e-laskulla tai suoramaksuna joka kuukauden 4. pvä. E-laskusopimus tulee tehdä jäsenen omassa verkkopankissa 30 päivää ennen ensimmäistä e-laskuveloitusta. Kuukausittaisen e-laskusopimuksen korvaava suoramaksusopimus tulee tehdä asiakkaan omassa pankkikonttorissa.
 4. Jos jäsenen kuukausimaksua ei ole onnistuttu veloittamaan e-laskuna tai se ei muutoin ole maksettuna eräpäivään mennessä, on GOGO oikeutettu siirtämään maksun perimisen toiselle taholle ja maksuun lisätään mahdolliset muistutus- ja perintäkulut.

Ilman sitoutumista

 1. Jos jäsen jostain syystä haluaa irtisanoa jäsenyytensä, tulee se tehdä kirjallisesti kuukauden viimeiseen päivään mennessä. Tällöin veloitamme vielä seuraavan kuukauden jäsenmaksun ja jäsenyys on voimassa vielä ko. kuukauden.

12 kk jäsenyys

 1. Solmittu jäsenyys edellyttää, että kuukausimaksu suoritetaan vähintään kahtenatoista (12) peräkkäisenä kuukautena, jonka jälkeen jäsenyys jatkuu toistaiseksi kuukausittain ilman erillistä ilmoitusta. Mahdolliset liittymiskampanjan tarjousjaksot ja jäädytykset pidentävät sopimusaikaa. 12 kk:n jälkeen jäsenyyden voi irtisanoa yhden kalenterikuukauden irtisanoutumisajalla. Irtisanoutuminen tulee tehdä kirjallisesti kuukauden viimeiseen päivään mennessä. Tällöin veloitamme vielä seuraavan kuukauden jäsenmaksun ja jäsenyys on voimassa vielä ko. kuukauden.
 2. Jos jäsen purkaa 12 kk jäsenyyden kesken sopimuskauden, on hän velvollinen maksamaan sakkomaksun sopimuksen ennenaikaisesta irtisanomisesta. Sakkomaksu muodostuu siten, että liittymismaksu sekä liittymisen yhteydessä saadut edut (esim. ilmaiset kuukaudet) maksetaan takaisin ja lisäksi käytetyiltä jäsenkuukausilta maksetaan erotus ei-sitovaan sopimukseen.

12 kk jäsenyys 1-2 kk tauolla

 1. Jäsenyys sisältää oikeuden pitää taukoa 1-2 kk 12 kuukauden aikana. Tauko on aina kokonainen kalenterikuukausi ja se pidentää sopimusaikaa. Taukokuukausilta ei veloiteta jäsenmaksua. Tauosta tulee ilmoittaa 30 päivää ennen tauon alkamista.

Vuosijäsenyys

 1. Uudet jäsenet saavat 100 % tyytyväisyystakuun 10 päiväksi. Verkkokaupan kautta liityttäessä tyytyväisyystakuu on 14 päivää. Tyytyväisyystakuu lasketaan jäseneksi liittymispäivästä eteenpäin.
 2. Jäsenyys hyväksytään, kun sovittu liittymismaksu on suoritettu ja vuosijäsenyys on kokonaisuudessaan maksettu. Mahdolliset liittymiskampanjan tarjousjaksot pidentävät 12 kk sopimusaikaa. Vuosisopimus on määräaikainen, eikä siitä suoritettua ennakkomaksua palauteta rahana.
 3. Vuosijäsenyyden päättyessä jäsenelle lähetetään automaattisesti lasku uudesta vuosijäsenyydestä. Jäsenyyden voi uusia maksamalla laskun tai jäsenyystyyppiä voi muuttaa tai jäsenyyden irtisanoa ilmoittamalla siitä asiakasneuvontaan.
 4. Vuosijäsen voi laittaa jäsenyytensä tauolle yhteensä kahdeksi (2) kuukaudeksi enintään kahdessa osassa vuoden aikana maksutta ilmoittamalla tauosta etukäteen johonkin GOGO Liikuntakeskukseen. Tauko pidentää sopimusaikaa.

Yleiset jäsenyysehdot

 1. Maksutavat

Jäsenyyden liittymismaksu ja aloitusjakson maksu (kuluvan kuun ja ensimmäisen kuukauden kuukausimaksu) suoritetaan aina liittymisen yhteydessä liittymistavasta riippuen joko verkkokaupassa tai liikuntakeskuksen vastaanottoon. Kuukausijäsenyyksissä maksu tapahtuu kuukausittain e-laskuna tai suoramaksuna, ja tämä jäsensopimus toimii ennakkoilmoituksena maksusta. Jos jäsenen e-laskuosoitteeseen tai suoramaksutiliin tulee muutoksia, tulee asiakkaan tehdä uusi e-laskusopimus tai suoramaksusopimus uudelta tililtä 30 päivää ennen seuraavaa e-laskuveloitusta. Kuukausijäsenyyttä ei voida laskuttaa. Jäsenyyttä voi maksaa GOGOn hyväksymillä liikuntaseteleillä; seteleillä suoritettuja maksuja ei palauteta rahana. Myöskään ennakkoon maksettuja jäsenmaksuja ei palauteta rahana.

 1. Yritysetuisuudet

Jäsenen solmima jäsensopimus on henkilökohtainen ja mahdollisen yritystuen peruuntuminen ei vaikuta jäsenen omaan henkilökohtaiseen jäsenyyteen. Jos jäsenen työnantajan tuki loppuu, veloitamme tämän osuuden jatkossa jäseneltä itseltään.

 1. Saman perheen jäsenet ovat oikeutettuja perhejäsenyyteen, jossa kummankin perheenjäsenen hinta veloitetaan pääjäseneltä. Perheenjäsenen voi liittää pääjäsenen kokoaika- tai yrityssopimukseen. Perheenjäseniä voi olla useampia. Lisätietoja saat asiakasneuvonnasta.
 2. GOGO voi irtisanoa jäsenyyden maksamattomien jäsenmaksujen tai liikuntakeskuksen ilmapiiriin sopimattoman käytöksen vuoksi. Irtisanomisaika on tällöin 1 kalenterikuukausi.
 3. Jäsenyyden voi siirtää toiselle henkilölle sen voimassaoloaikana. Lisätietoja saat asiakasneuvonnasta.
 4. Jäsenillä on GOGOn määrittelemä varausoikeus ryhmäliikuntatunneille; varausoikeutta ei ole tutustujilla tai vierailijoilla.
 5. Liikunta GOGOlla tapahtuu omalla vastuulla. GOGO ei ole vastuussa henkilövahingoista, jotka tapahtuvat liikuntakeskuksessa oleskelun aikana ja jäsen on itse vastuussa siitä, että on sellaisessa fyysisessä ja psyykkisessä kunnossa, että voi käyttää GOGOn palveluja.
 6. GOGO ei vastaa jäsenen henkilökohtaisesta omaisuudesta.
 7. GOGO pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin.
 8. Liittymistarjous koskee uusia jäsenyyksiä ja tarjouksen voi hyödyntää vain kerran. Jäsenyyden päättymisen jälkeen jäsenellä on 45 päivää aikaa jatkaa jäsenyyttä ilman uutta liittymismaksua.
 9. Jäsenen käytössä ovat kaikki GOGO Liikuntakeskukset, GOGO Express -kuntosalit ja GYM Anytimet samalla jäsenyydellä, lukuun ottamatta GYM Only -jäsenyyksiä.
 10. Ensimmäinen jäsentunniste/tägi on jäsenille maksuton. Toisesta ja seuraavista veloitamme 5 euroa/kpl. Jäsentunniste tulee palauttaa vastaanottoon jäsenyyden päättymisen jälkeen. Jäsentunniste on henkilökohtainen.
 11. Jäsenyyden voi jäädyttää määräajaksi todistuksella esim. raskauden, asepalveluksen, työkomennuksen tai sairauden vuosi. Sairastapauksissa hyvitämme vähintään 14 päivän yhtäjaksoisen ajan lääkärintodistusta vastaan. Kysy lisätietoja asiakasneuvojiltamme.
 12. Jäsen on velvollinen noudattamaan voimassaolevaa salietikettiä sekä lastenhoidon sääntöjä.
 13. Henkilötietojen käsittely

Jäsen hyväksyy, että jäsensopimuksen tiedot kerätään GOGOn asiakasrekisteriin. Tietojen keräämisen tarkoituksena on hallinnoida ja huolehtia jäsenyydestä parhaalla mahdollisella tavalla sekä myös tiedottaa jäsenelle GOGOn tarjolla olevista palveluista. Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille.

GOGOssa on tallentava kameravalvonta turvallisuussyistä. Jäsen hyväksyy, että hänestä otetaan kuva GOGOn kulunvalvontaa varten. Kuvaa käytetään asiakkaan tunnistamiseen.

Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard -korteilla, GOGO Liikuntakeskus Oy / GOGO Liikuntakeskus City Oy toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle.

Reklamaatioista vastaa Paytrail Oy.

Paytrail Oy toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard -korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oy:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Paytrail Oy on myös maksun saaja.

Paytrail Oy, y-tunnus: 2122839-7

Ohjelmakaari 10

40500 JYVÄSKYLÄ

Puhelin: 0207 181830

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Paytrail Oy (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oy ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Powered by DL Prime Online (www.dlsoftware.com)