GoGo Liikuntakeskuksen jäsenyyden sopimusehdot 6.10.2016

Tämä jäsensopimus tehdään GoGo Liikuntakeskus Oy:n (jäljempänä GoGo) ja allekirjoittaneen henkilön (jäsen) kesken.

1. Kuukausijäsenyys

1.1 Uudet jäsenet saavat 100 % tyytyväisyystakuun 10 päiväksi. Verkkokaupan kautta liityttäessä tyytyväisyystakuu on 14 päivää. Tyytyväisyystakuu lasketaan jäseneksi liittymispäivästä eteenpäin.

1.2 Jäsenyys hyväksytään, kun sovittu liittymismaksu, kuluvan kuun ja seuraavan kokonaisen kalenterikuukauden harjoittelumaksut on suoritettu sekä e-laskusopimus tulevien kuukausimaksujen veloittamiseksi on tehty. Vastuu e-laskusopimuksen tekemisestä ja vastaanottamisesta on jäsenellä.

1.3 Jäsenen kuukausimaksu veloitetaan jäsenen ilmoittamalta tililtä e-laskulla tai suoramaksuna joka kuukauden 4.pvä. E-laskusopimus tulee tehdä jäsenen omassa verkkopankissa 30 päivää ennen ensimmäistä e-laskuveloitusta. Kuukausittaisen e-laskusopimuksen korvaava suoramaksusopimus tulee tehdä asiakkaan omassa pankkikonttorissa.

1.4 Jos jäsen jostain syystä haluaa irtisanoa jäsenyytensä, tulee se tehdä kirjallisesti kalenterikuukauden viimeiseen päivään mennessä. Tällöin veloitamme vielä seuraavan kalenterikuukauden harjoittelumaksun ja jäsenyys on voimassa vielä ko. kuukauden.

1.5 Jos jäsenen kuukausimaksua ei ole onnistuttu veloittamaan e-laskuna tai se ei muutoin ole maksettuna eräpäivään mennessä, on GoGo Liikuntakeskus oikeutettu siirtämään maksun perimisen toiselle taholle ja maksuun lisätään mahdolliset muistutus- ja perintäkulut.

2. 12 kk jäsenyys

2.1 Uudet jäsenet saavat 100 % tyytyväisyystakuun 10 päiväksi. Verkkokaupan kautta liityttäessä tyytyväisyystakuu on 14 päivää. Tyytyväisyystakuu lasketaan jäseneksi liittymispäivästä eteenpäin.

2.2 Jäsenyys hyväksytään, kun sovittu liittymismaksu, kuluvan kuun ja seuraavan kokonaisen kalenterikuukauden harjoittelumaksut on suoritettu sekä e-laskusopimus tulevien kuukausimaksujen veloittamiseksi on tehty. Vastuu e-laskusopimuksen tekemisestä ja vastaanottamisesta on jäsenellä.

2.3 Jäsenen kuukausimaksu veloitetaan jäsenen ilmoittamalta tililtä e-laskulla tai suoramaksuna joka kuukauden 4.pvä. E-laskusopimus tulee tehdä jäsenen omassa verkkopankissa 30 päivää ennen ensimmäistä e-laskuveloitusta. Kuukausittaisen e-laskusopimuksen korvaava suoramaksusopimus tulee tehdä asiakkaan omassa pankkikonttorissa.

2.4 Solmittu jäsenyys edellyttää, että sopimuksen mukainen normaalihintainen kuukausimaksu suoritetaan vähintään kahtenatoista (12) peräkkäisenä kalenterikuukautena, jonka jälkeen jäsenyys jatkuu toistaiseksi kuukausittain ilman erillistä ilmoitusta. Mahdolliset liittymiskampanjan tarjousjaksot ja jäädytykset pidentävät sopimusaikaa.12 kk:n jälkeen jäsenyyden voi irtisanoa yhden kalenterikuukauden irtisanoutumisajalla. Irtisanoutuminen tulee tehdä kirjallisesti kuukauden viimeiseen päivään mennessä. Tällöin veloitamme vielä seuraavan kalenterikuukauden jäsenmaksun ja jäsenyys on voimassa vielä ko. kuukauden.

2.5 Jos jäsenen kuukausimaksua ei ole onnistuttu veloittamaan e-laskuna tai se ei muutoin ole maksettuna eräpäivään mennessä, on GoGo Liikuntakeskus oikeutettu siirtämään maksun perimisen toiselle taholle ja maksuun lisätään mahdolliset muistutus- ja perintäkulut.

2.6. 12 kk jäsenyystyyppi 1-2kk tauolla sisältää oikeuden pitää taukoa 1-2kk 12kk aikana. Tauko pidentää sopimusaikaa. Taukokuukausilta ei veloiteta jäsenmaksua. Tauko on aina kokonainen kalenterikuukausi.

2.7 Jos jäsen purkaa 12 kk jäsenyyden kesken sopimuskauden, on hän velvollinen maksamaan sakkomaksun sopimuksen ennenaikaisesta irtisanomisesta. Sakkomaksu muodostuu siten, että liittymismaksu sekä liittymisen yhteydessä saadut edut (esim. ilmaiset kuukaudet) maksetaan takaisin ja lisäksi käytetyiltä jäsenyyskuukausilta maksetaan erotus ei-sitovaan sopimukseen.

3. Vuosijäsenyys

3.1 Tämän jäsenyyden ehdot koskevat vain olemassa olevia vuosijäseniä.

3.2 Jäsenyys hyväksytään, kun sovittu liittymismaksu on suoritettu ja vuosijäsenyys on kokonaisuudessaan maksettu. Mahdolliset liittymiskampanjan tarjousjaksot pidentävät 12 kk sopimusaikaa. Vuosisopimus on määräaikainen, eikä siitä suoritettua ennakkomaksua palauteta.

3.3 Vuosijäsenyyden päättyessä jäsenyyden voi uusia, jäsenyystyyppiä muuttaa tai jäsenyyden irtisanoa.

3.4 Vuosijäsen voi jäädyttää jäsenyytensä kolmeksi (3) kuukaudeksi (min. 30 päivän jaksoissa) vuoden aikana maksutta ilmoittamalla jäädytyksestä etukäteen omaan GoGo Liikuntakeskukseensa.

4. Yleiset jäsenyysehdot

4.1 Maksutavat

Jäsenyyden liittymismaksu ja aloitusjakson maksu (kuluvan kuun ja ensimmäisen kuukauden kuukausimaksu) tai vuosijäsenyyden maksu suoritetaan aina liittymisen yhteydessä liittymistavasta riippuen joko verkkokaupassa tai liikuntakeskuksen vastaanottoon. Kuukausijäsenyyksissä maksu tapahtuu kuukausittain e-laskuna tai suoramaksuna ja tämä jäsensopimus toimii ennakkoilmoituksena maksusta. Jos jäsenen e-laskuosoitteeseen tai suoramaksutiliin tulee muutoksia, tulee jäsenen ne ilmoittaa kirjallisesti GoGolle. Kuukausijäsenyyttä ei voida laskuttaa. Vuosijäsenyydessä koko vuosijäsenyyden maksu tulee suorittaa kerralla. Mikäli jäsen haluaa, että vuosijäsenyyden summa laskutetaan, lisäämme laskuun laskutuslisän. Sekä kuukausijäsenyyttä että 12 kk jäsenyyttä voi maksaa osaksi myös GoGon hyväksymillä liikuntaseteleillä ja – maksukorteilla. Liikunta- tms. seteleillä suoritettuja maksuja ei palauteta rahana.

4.2 Yritysetuisuudet

Jäsenen solmima jäsensopimus on henkilökohtainen ja mahdollisen yritystuen peruuntuminen ei vaikuta jäsenen omaan henkilökohtaiseen jäsenyyteen. Jos jäsenen työnantajan tuki loppuu, veloitamme tämän osuuden jatkossa jäseneltä itseltään.

4.3 GoGo voi irtisanoa jäsenyyden maksamattomien jäsenmaksujen tai liikuntakeskuksen ilmapiiriin sopimattoman käytöksen vuoksi. Irtisanomisaika on tällöin 1 kalenterikuukausi.

4.4 Jäsenyyden voi siirtää toiselle henkilölle sen voimassaoloaikana. Lisätietoja saat asiakasneuvonnasta.

4.5 Jäsenillä on GoGon määrittelemä varausoikeus ryhmäliikuntatunneille; varausoikeutta ei ole tutustujilla tai vierailijoilla.

4.6 Liikkuminen GoGossa tapahtuu omalla vastuulla. GoGo ei ole vastuussa henkilövahingoista, jotka tapahtuvat liikuntakeskuksessa oleskelun aikana ja jäsen on itse vastuussa siitä, että on sellaisessa fyysisessä ja psyykkisessä kunnossa, että voi käyttää GoGon palveluja. Edellytämme, että jäsen osallistuu ilmaiseen kuntosaliopastukseen ennen kuntosalilla harjoittelua.

4.7 GoGo ei vastaa jäsenen henkilökohtaisesta omaisuudesta.

4.8 GoGo pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin.

4.9 Liittymistarjous koskee uusia jäsenyyksiä ja tarjouksen voi hyödyntää vain kerran.

4.10 Jäsenen käytössä ovat kaikki GoGo Liikuntakeskukset ja GoGo Expressit samalla jäsenyydellä, lukuun ottamatta Gym-only Hermia ja City sekä opiskelijajäsenyys Hermia.

4. 11 Ensimmäinen sirukortti on jäsenille maksuton. Toisesta ja seuraavista veloitamme 5 euroa/kpl.

4. 12 Sairastapauksissa hyvitämme vähintään 14 päivän yhtäjaksoisen ajan lääkärintodistusta vastaan. Kysy lisätietoja asiakasneuvojiltamme.

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla:

Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, GoGo Liikuntakeskus Oy / GoGoLiikuntakeskus City Oy toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle.

Reklamaatioista vastaa Paytrail Oy.

Paytrail Oy toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oy:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Paytrail Oy on myös maksun saaja.

Paytrail Oy, y-tunnus: 2122839-7

Ohjelmakaari 10

40500 JYVÄSKYLÄ

Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Paytrail Oy (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oy ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Powered by DL Prime Sports Edition (www.dlsoftware.fi)