GoGo Express -jäsenyyden sopimusehdot 25.2.2016

1. 12 kk jäsenyys

1.1 Jäsenyys vahvistetaan, kun liittymismaksu ja ensimmäinen kuukausimaksu on suoritettu, ja kun jäsen on tehnyt e-laskusopimuksen omassa verkkopankissaan kuukausimaksun veloittamiseksi.

1.2 Jäsenyyden voi irtisanoa ensimmäisen jäsenyyskuukauden aikana ilman irtisanoutumisaikaa. Maksettua liittymismaksua ja ensimmäisen kuukauden kuukausimaksua ei palauteta.

1.3 Jäsenyys edellyttää, että kuukausimaksu suoritetaan vähintään kahtenatoista (12) peräkkäisenä kuukautena, jonka jälkeen jäsenyys jatkuu toistaiseksi kuukausittain tai sen voi irtisanoa yhden kalenterikuukauden (1kk) irtisanomisajalla. Irtisanoutuminen tulee tehdä kirjallisesti. Mikäli kyseessä on ennakkojäsenyys, sen hinta on voimassa ensimmäisen 12 kuukauden ajan.

1.4 Jäsenen kuukausimaksu veloitetaan jäsenen ilmoittamalta tililtä e-laskulla tai suoramaksuna joka kuukauden 4.pvä. E-laskusopimus tulee tehdä jäsenen omassa verkkopankissa 30 päivää ennen ensimmäistä e-laskuveloitusta. Kuukausittaisen e-laskusopimuksen korvaava suoramaksusopimus tulee tehdä asiakkaan omassa pankkikonttorissa.

1.5 Jäsen on itse velvollinen huolehtimaan siitä, että hän on tehnyt e-laskulaskusopimuksen ja että hän on vastaanottanut e-laskut verkkopankkiinsa. Mikäli e-laskua ei jostakin syystä tule verkkopankkiin, tulee jäsenen viipymättä ilmoittaa asiasta oman GoGo Express -kuntosalin henkilökunnalle.

1.6 Jos jäsenen kuukausimaksua ei ole onnistuttu veloittamaan e-laskuna tai se ei muutoin ole maksettuna eräpäivään mennessä, on GoGo Express oikeutettu siirtämään maksun perimisen toiselle taholle ja maksuun lisätään mahdolliset muistutus- ja perintäkulut.

2. Vuosijäsenyys

2.1 Jäsenyys hyväksytään, kun liittymismaksu ja vuosijäsenyys on kokonaisuudessaan maksettu.

2.2 Kun vuosijäsenyys on maksettu kokonaisuudessaan, jäsenyys on voimassa yhden vuoden alkamispäivästä lukien ilman irtisanoutumisaikaa tai purkumahdollisuutta.

2.3 Vuosijäsenyyden päättyessä jäsenyyden voi uusia, lopettaa tai jäsenyystyyppiä muuttaa.

3. Yleiset jäsenehdot

3.1 GoGo Express -jäsenyyttä ei voi siirtää toiselle henkilölle.

3.2 GoGo voi irtisanoa jäsenyyden maksamattomien jäsenmaksujen tai kuntosalin ilmapiiriin sopimattoman käytöksen vuoksi.

3.3 Jäsenyydessä ei ole taukomahdollisuutta. Tauko raskauden, armeijan tai vakavan sairauden vuoksi on mahdollinen siten, että taukoaika hyvitetään jäsenyysaikana sen jälkeen kun ensimmäinen 12 kuukautta jäsenyyttä on maksettu.

3.4 Iältään 16 – -vuotias voi liittyä GoGo Expressin jäseneksi. Alle 18 –-vuotiaan jäsenen holhooja tai muu maksaja on aina ensisijaisesti vastuussa kaikista alaikäisen jäsenyyteen liittyvistä maksuista, mikäli holhooja tai muu maksaja on allekirjoittanut sopimuksen.

3.5 Liikunta GoGo:ssa tapahtuu omalla vastuulla. GoGo ei ole vastuussa henkilövahingoista, jotka tapahtuvat liikuntakeskuksessa oleskelun aikana ja jäsen on itse vastuussa siitä, että on sellaisessa fyysisessä ja psyykkisessä kunnossa, että voi käyttää GoGo:n palveluja. GoGo ei vastaa jäsenen omaisuudesta.

3.6 GoGo pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin.

3.7 Mikäli maksaja on joku muu kuin jäsen, sitoutuu jäsen allekirjoituksellaan olemaan vastuussa siitä, että harjoittelumaksut maksetaan. Laiminlyödyistä tai myöhästyneistä maksuista veloitetaan myöhästymiskorko, laskutuslisä sekä muut mahdolliset käsittely- ja perintäkulut.

3.8 Jäsenyyden liittymismaksu ja aloitusjakson maksu (kuluvan kuun ja ensimmäisen kuukauden kuukausimaksu) tai vuosijäsenyyden maksu suoritetaan aina liittymisen yhteydessä liittymistavasta riippuen joko verkkokaupassa tai liikuntakeskuksen vastaanottoon. Kuukausijäsenyyksissä maksu tapahtuu kuukausittain e-laskuna tai suoramaksuna ja tämä jäsensopimus toimii ennakkoilmoituksena maksusta. Jos jäsenen e-laskuosoitteeseen tai suoramaksutiliin tulee muutoksia, tulee jäsenen ne ilmoittaa kirjallisesti GoGolle. Kuukausijäsenyyttä ei voida laskuttaa. Vuosijäsenyydessä koko vuosijäsenyyden maksu tulee suorittaa kerralla. Mikäli jäsen haluaa, että vuosijäsenyyden summa laskutetaan, lisäämme laskuun laskutuslisän. Sekä kuukausijäsenyyttä että vuosijäsenyyttä voi maksaa osaksi myös GoGon hyväksymillä liikuntaseteleillä ja – maksukorteilla. Liikunta- tms. seteleillä suoritettuja maksuja ei palauteta rahana.

3.9 Yritysetuisuudet

Jäsenen solmima jäsensopimus on henkilökohtainen ja mahdollisen yritystuen peruuntuminen ei vaikuta jäsenen omaan henkilökohtaiseen jäsenyyteen. Jos jäsenen työnantajan tuki loppuu, veloitamme tämän osuuden jatkossa jäseneltä itseltään.

3.10 Liittymistarjouksen voi hyödyntää vain kerran.

3.11 Ensimmäinen sirukortti on jäsenille maksuton. Toisesta ja seuraavista veloitamme 5 euroa/kpl.

Ohjeet E-laskun tekoon:

GoGo:lla on käytössään e-lasku jäsenten kuukausittaisten harjoittelumaksujen veloittamiseen. Näin otat e-laskun käyttöön:

1. Kytke e-lasku omassa verkkopankissasi valitsemalla laskuttajalistasta GoGo Express Oy.

2. Katso ennakkomaksukuitistasi tai sirukortistasi jäsennumerosi (asiakaskoodi) ja syötä se kysyttyyn kohtaan.

3. Valitse kohta ”maksu menee automaattisesti joka kuukausi tililtä”, jolloin saat kuukausittain maksusta ilmoituksen hyvissä ajoin ennen maksupäivää nettipankkiisi. Mikäli et ole valinnut automaattisen maksamisen palvelua, tulee sinun vahvistaa e-lasku joka kuukausi sen saapuessa verkkopankkiin.

Mikäli tililtäsi veloitetaan useamman kuin yhden henkilön harjoitusmaksu, tulee sama valtuutus tehdä toisen kerran ja syöttää toisen laskutettavan jäsennumero kysyttyyn kohtaan. Mikäli e-laskusopimusta ei tehdä tai maksua ei ole vahvistettu on GoGo oikeutettu siirtämään maksun perimisen toiselle taholle ja maksuun lisätään mahdolliset perintäkulut.

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, GoGo Express Oy toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle.

  1. Reklamaatioista vastaa Suomen Verkkomaksut Oy.
  2. Suomen Verkkomaksut Oy toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Suomen Verkkomaksut Oy:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Suomen Verkkomaksut Oy on myös maksun saaja.

Suomen Verkkomaksut Oy, y-tunnus: 2122839-7

Ohjelmakaari 10

40500 JYVÄSKYLÄ

Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

  1. Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Suomen Verkkomaksut Oy (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Suomen Verkkomaksut Oy ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Powered by DL Prime Sports Edition (www.dlsoftware.fi)